Nylige innlegg

UF-kveld 14. desember

Kenneth Wangen forteller om ulykken og veien tilbake.

Kenneth Wangen holdt på å miste livet da han som røykdykker havnet i en eksplosjonsulykke under en husbrann 16. juli 2003. Han ble liggende midt i infernoet til en kollega klarte å redde ham ut. Iherdig innsats fra Brannskadeavdelingen på Haukeland har gjort at han fikk beholde venstre arm. I dag er hele overkroppen, armene, hendene og nakken full av arr etter mange hudtransplantasjoner, han lever i tillegg med konstant øresus og en hånd som ikke fungerer optimalt.

I 2008 var han tilbake på jobb som brannkonstabel, og jobber i dag som røykdykker og utrykningsleder. I tillegg jobber han med å hjelpe andre brannskadde. Han jobber med ”Burn Camp” (leirer for personer som har vært behandlet for en brannskade) og ”Sky ilden” (forebyggende prosjekt). Han reiser i tillegg rundt og holder foredrag om ulykken som skjedde og veien hans tilbake.

Nå kommer han til Raufoss! UF Gjøvik & Toten ønsker alle ansatte i nødetatene hjertelig velkommen til foredrag 14. desember kl 18:00 i auditoriet i Raufoss Industripark (Enggata 40).